Lankkulattia
Kuvassa Kartano -lattia

Värimallit
 

 

Leveät lattialankut ovat erikoisosaamistamme ja ne valmistetaan ammattiataidolla vuosikymmenten kokemuksella.

Kartano lattialankku on höylätty ja päätypontattu leveä lattialankku. Lattialankut ovat erikoiskuivia ja tästä syystä ne tulee asentaa heti toimituksen jälkeen. Lankussa on 2mm reunaviiste ympäriinsä. Valmiissa lattiassa lakkujen väliin syntyy reunaviisteen ansiosta pieni v-ura ja lankut erottuvat kauniisti toisistaan eikä lattia näytä levymäiseltä. Puulajina käytämme normaalioksaista suomalaista mäntyä. Tuotteemme on CE-merkitty ja raaka-aine hankitaan PEFC sertifikaatin omaavilta vastuullisen metsänhoidon toimittajilta.

Lankkujen pituudet ovat yleensä 4-5,35m väliltä varatotilanteen mukaan, myös lyhyempiä pituuksia on saatavana. Tilauksesta toimitamme määrämittaisia pituuksia varastotilanteen mukaan. Tuotteemme ovat päätypontattuja, joten asennuksessa syntyvä hukka on hyvin pieni yleensä vain n.5-10% Kiinnitetään ruuveilla tai nauloilla alusjuoksuihin (koolingit). Toimitetaan puuvalmiina, pintakäsitellään asennuksen jälkeen.

Leveys: 192mm, paksuus 33mm

Hinta: 49,90€/m²

Pintakäsittely:

Puulattian voi pintakäsitellä perinteisillä puulattian pintakäsittely aineilla, joista suosituimpia ovat öljyvahaus, maalaus ja lakkaus. 
Osmo Color öljyvahalla pintakäsitelty puulattia on hengittävä, kestävä ja turvallinen vaihtoehto, valittavanasi on yli 30 värivaihtoehtoa. Katso värimallit kuvan alta.