Leveät lattialankut

Leveät lattialankut ovat erikoisosaamistamme ja ne valmistetaan ammattiataidolla vuosikymmenten kokemuksella.

musta puulattia
Kartano lattia öljyvaha sävy noki

Kartano lattialankku on höylätty ja päätypontattu leveä lattialankku. Lattialankut ovat erikoiskuivia ja tästä syystä ne tulee asentaa heti toimituksen jälkeen. Lankussa on 2mm reunaviiste ympäriinsä. Valmiissa lattiassa lankkujen väliin syntyy reunaviisteen ansiosta pieni v-ura ja lankut erottuvat kauniisti toisistaan eikä lattia näytä levymäiseltä. Puulajina käytämme normaalioksaista suomalaista mäntyä. Tuotteemme on CE-merkitty ja raaka-aine hankitaan PEFC sertifikaatin omaavista vastuullisen metsänhoidon toimittajilta.
Lankut ovat yleensä 4-5m pitkiä, myös lyhyempiä pituuksia on saatavana. Tuotteemme ovat päätypontattuja, joten asennuksessa syntyvä hukka on hyvin pieni yleensä vain n.5-10%

Leveys: 195mm, paksuus 33mm Kiinnitetään ruuveilla tai nauloilla alusjuoksuihin (koolingit). Toimitetaan puuvalmiina, pintakäsitellään asennuksen jälkeen.

Hinta: 49,90€/m²

Kartano Color on tehtaalla valmiiksi pintakäsitelty Kartano lattialankku. Pintakäsittelyksi voit valita Osmo Color öljyvahan tai Teknofloor Aqua lattiamaalin. Lattia on valmis käyttöön heti asennuksen jälkeen.

https://www.teknos.com/fi-FI/kuluttajat-ja-ammattilaiset/varit/teknofloor-varit//

https://www.osmocolor.com/puuvaha/osmo-color-puuvaha

https://www.osmocolor.com/oljyvaha/varillinen-oljyvaha

Hinta: 89,00€/m²