Lattialankku 32 x 195mm, pintakäsitelty

89,00 

Kuvaus

Haluatko päästä nauttimaan valmiista lankkulattiastasi mahdollisimman pian? Haluatko maalatun puulattian tai kauniisti puun kuviontia korostavan öljyvahapinnan? Silloin valintasi on valmiiksi pintakäsitelty lattia. Valmiiksi käsitelty lautalattia on käyttövalmis heti asennuksen jälkeen. Varsinkin öljyvahalla käsitellyt lattialaudat aiheuttavat jonkin verran hajuhaittoja kuivuessaan ja kovettuessaan. Näitä haittoja ei synny kun lankut toimitetaan valmiina työmaalle.

Voit valita käsittelyksi Osmo Colorin öljyvahan tai peittävän maalin. Ota yhteyttä niin valitaan yhdessä sopivin pintakäsittelyvaihtoehto. Pintakäsittely tehdään aina kahteen kertaan kunnollisen kulutuspinnan aikaan saamiseksi.

Lankut on höylätty yhdestä puusta. Niissä on reunaviisteet, jotka korostavat lankun leveyttä kauniisti. Päätypontin ansiosta lankut ovat  päistä jatkettava. Kaikki oksanlohkeamat on paikattu ennnen kuin lankkujen hiontaa.

Lattilankut ovat erikoiskuivia ja CE-merkittyjä. Ne on valmistettu Suomalaisesesta PEFC sertifioidusta normaalioksaisesta männystä.
Asennetaan heti toimituksen jälkeen ilman kuivumisaikoja. Kiinnitetään ruuveilla alusjuoksuihin. Valmis pintakäsiteltäväksi heti asennuksen jälkeen,

Vaihtelevia pituuksia. Pituudet yleensä 4-5m. Myydään neliöittäin. 1 kpl = 1m2

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Lattialankku 32 x 195mm, pintakäsitelty”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *